Καθαρισμούς Χαλιών

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει επί τόπου καθαρισμό σε χαλιά και μοκέτες.
Ο καθαρισμός γενικά των υφασμάτινων επιφανειών, είναι μια σημαντική διαδικασία διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε διάφορους ρύπους, διάφορες μεθοδολογίες καθαρισμού αλλά και διαφορετικά προϊόντα για να επιτευχθεί ο καθαρισμός.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τον επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών
  • Ο τακτικός καθαρισμός αυξάνει την διάρκεια ζωής τους
  • Η εμφάνιση και τα χρώματα αναδεικνύονται
  • Οι βρώμικες μοκέτες η τα βρώμικα χαλιά είναι εστίες μικροοργανισμών που βλάπτουν την υγεία

Μέθοδος  WATER EXTRACTION

Η πρώτη κίνηση σε όλες τις μεθόδους, είναι η απορρόφηση από την μοκέτα όλων των ρύπων που υπάρχουν σε αυτή δηλαδή σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα.

Η μηχανή που χρησιμοποιείτε για την συγκεκριμένη μέθοδο ψεκάζει με νερό και ειδικό υγρό, (σαμπουάν ή άλλο υγρό ειδικό για υφάσματα) στην επιφάνεια της μοκέτας η του χαλιού και ταυτόχρονα κάνει αναρρόφηση του βρώμικου μίγματος.

Μετά με την χρήση ανεμιστήρα στεγνώνει η νοτισμένη επιφάνεια.

Μέθοδος ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ

Καθαρισμός με περιστροφική μηχανή δηλαδή εφαρμογή στην περιστροφική μαλακής βούρτσας και με την βοήθεια υγρού για καθαρισμό μοκετών ή χαλιών γίνεται πλύσιμο. Μετά την συγκεκριμένη εργασία γίνεται αναρρόφηση των υγρών και ακολουθεί χρήση ανεμιστήρα για γρήγορη στέγνωση της επιφάνειας.

Μέθοδος ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΞΗΡΑ ΣΚΟΝΗ

Με την μέθοδο αυτή δεν χρησιμοποιείτε νερό για τον καθαρισμό αλλά και κανένα είδος σαμπουάν.

Υπάρχει ένας βιοδιασπώμενος σπόγγος ο οποίος απλώνεται στην επιφάνεια και έχει την ιδιότητα να έλκει την βρομιά και στην συνέχεια να απορροφάται από ειδική απορροφητική σκούπα.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επισκεφθεί τους χώρους σας και πάντα σε συνεννόηση με εσάς θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για τον καθαρισμό της μοκέτας η του χαλιού σας.

Συμπληρώστε την πλατφόρμα για παραλαβή τον χαλιών από τον χώρο σας.
Τηλ: 2286300820
Κιν: 6983344076
Δευ-Κυρ: 8:00 – 20:00
Έχετε κάποια ερώτηση?