Σχετικά με την Εταιρεία Μας

Εταιρεία Εταιρεια about page img 1

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας καθαρισμού

Η Εταιρεια Scrub & Shine Santorini είναι μια εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες λύσεις καθαρισμού σε Ξενοδοχειακες Μοναδες, Καταστήματα, Επαγγελματικών Χώρων και Οικιακούς Πελάτες.

Η επιμελής διαχείριση και η εργασιακή μας ηθική είναι καίριας σημασίας για την επιχειρηματική φιλοσοφία της Υπηρεσίας Καθαρισμού και κρίσιμη για την παροχή συνεπών και ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι η διοίκησή μας είναι υπεύθυνη για τον πελάτη μέσω άμεσης πρόσβασης του με την διευθυνση.

Ο Στοχος μας

Στόχος μας είναι να είμαστε υψηλό επίπεδο τον υπηρεσιών καθαρισμού, παρέχοντας αξιόπιστες, ποιοτικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις καθαρισμού στους πελάτες μας

Το Οραμά μας

Όραμά μας είναι να διατηρήσουμε της υπηρεσίες μας σε υψηλα επιπεδα και να δημιουργούμε συνεχώς ικανοποιημένους πελάτες που μας επιλέγουν για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι,
ενημερώστε μας

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Η Ομάδα μας

Η Eταιρεία καθαρισμού Scrub & Shine Santorini είναι μια επιχείρηση με μια μεγάλη ομάδα ειδικευμένων, αφοσιωμένων εργαζομένων που παρέχουν επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Ο στόχος μας είναι η ικανοποίησή σας (βέβαια μετά από τις εργασίες καθαρισμού). Το Τηλέφωνο του γραφείου λειτουργεί 8:00 εως 16:00

Εταιρεία Εταιρεια blog post img 4 1
  • Προσανατολισμένη στον Πελάτη: Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σαν να υπηρετούσαμε τους εαυτούς μας. Εκτιμούμε τα σχόλιά τους και τα χρησιμοποιούμε για τη βελτίωση της δουλειάς μας.
  • Οικολογικό Φιλικό Προσανατολισμό: Επιλέγουμε προσεκτικά τα καλύτερα και πιο φυσικά προϊόντα καθαρισμού που δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.
  • Αριστεία και Καινοτομία: Παρέχουμε εκπαίδευση στο προσωπικό μας για να διασφαλίσουμε τα υψηλά επίπεδα υπηρεσιών. Μείνουμε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες καινοτομίες σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και τεχνολογίες, επιτρέποντάς μας να φέρουμε τα καλύτερα στις κατοικίες των πελατών μας.
  • Επέκταση / Ανάπτυξη: Κάνουμε τον εαυτό μας γνωστό στην κοινότητα. δημιουργούμε μακροπρόθεσμες σχέσεις, ενώ συνεχώς διευρύνουμε. Ως εκ τούτου, πάντα φέρνουμε περισσότερους ανθρώπους να δουλέψουν για μας.

Η Ιστορία της Εταιρείας

Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού σπιτιών και γραφείων για περισσότερα από 10 χρόνια

Η Εταιρεία Καθαρισμού αναγνωρίζεται ευρέως για τη δέσμευσή μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ενώ παραμένουμε φιλικοί στο περιβάλλον. Έχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών / καταλιματον / επαγγελματικούς χώρους σε όλο το νησί.

Η Εταιρεια Scrub & Shine Santorini ξεκίνησε το 2018 και έχει αυξηθεί σε όλο το νησί

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2018 στην περιοχή Καρτεράδος του νησιου ως μία από τις πρώτες υπηρεσίες καθαρισμού ολόκληρων οικιών στην περιοχή. Το 2019, Η εταιρεία διευρύνθηκαν το πεδίο εφαρμογής της για να εξυπηρετήσουν ακόμα περισσότερους πελάτες.

Αυτή η δέσμευση ποιότητας και η φήμη για την εξαιρετική εξυπηρέτηση προσέλκυσαν και τους εξωτερικούς επενδυτές.

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε μια νέα εποχή ανάπτυξης τόσο για τις νέες υπηρεσίες όσο και για τις υπάρχουσες.

Γιατί να μας Επιλέξετε

Επιλέξτε μας για την αριστεία. Μέσα σε ενά χρόνο να έχουμε κερδίσει ένα όνομα για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που εξυπηρετούμε βασίζονται σε εμάς για λεπτομερείς και συνεπείς υπηρεσίες καθαρισμού, κάθε φορά που καθαρίζουμε τα σπίτια τους.

Με Εμάς, Η Ικανοποίησή Σας Είναι Εγγυημένη
Οι εμπειρογνώμονες της Εταιρειας Scrub & Shine Santorini δεσμεύονται να παρέχουν υψηλό επίπεδο στης υπηρεσίες καθαρισμού για τους πελάτες μας. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, τηρούμε αυστηρά πρότυπα που παραμένουν συνεπείς σε όλους τους τομείς.
Η Ομαδική Και Ασφαλισμένη Ομάδα Καθαρισμού
Η εταιρεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε την ηρεμία όταν μας προσλάβετε ως οικιακή Βοηθώ. Η εταιρεία Μας Βοηθώντας τους πελάτες μας να αισθάνονται σίγουροι για τις υπηρεσίες μας είναι πολύ σημαντικό για εμάς.
Οι ομάδες μας αποτελούνται από πλήρως εκπαιδευμένους υπαλλήλους
Σημαίνει ότι κάθε άτομο που προσλαμβάνεται σε μια θέση στην εταιρεία μας περνάει από μια διαδικασία εκπαιδευσης και στη συνέχεια εκπαιδεύεται σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών καθαρισμού στα γραφεία μας. Αυτό εξασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κάθε φορά.
Υπηρεσίες Καθαρισμού σε ολο το Νησι
Η ζωή είναι πολύ μικρή για  να εργαστείτε και να καθαρίσετε το σπίτι σας. Θα πρέπει να είστε σε θέση να απολαμβάνετε την ψυχραιμία γνωρίζοντας ότι το σπίτι σας είναι σε καλά χέρια, ενώ εστιάζετε σε πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς, όπως η οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η Αξιολογηση στο Χωρο σας Ειναι Δωρεαν
Η υπηρεσία καθαρισμού της εταιρείας μας είναι το κλειδί για τη διατήρηση ενός πανέμορφου σπιτιού παράλληλα με τον περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και τα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση.
Εγγυόμαστε την Υπηρεσιες μας
Η εταιρεία καθαρισμού προσπαθεί να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, εξυπηρέτησης και αξίας σε κάθε πελάτη. Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών για να μπορέσουμε να επιλύσουμε την κατάσταση.